АКТУЕЛНО

Цртају му мету на челу – Бошко Обрадовић показао анонимна претећа писма у којима претe њему, његовој породици и другим лидерима опозиције (видео)


Монструозне претње Бошку Обрадовићу
и његовој породици

Показујући анонимна претећа писма која је добио, председник Двери је истакао да су таква писма слика Вучићеве Србије.

Председник Двери Бошко Обрадовић показао је јуче новинарима у Чачку писма која добија као народни посланик – празничне честитке амбасадора, писма грађана, али и претећа писма у којима се црта мета њему, његовој породици и другим лидерима опозиције.

Он је новинарима показао једно писмо са фотографијама лидера опозиције којима је буквално нацртана мета на чело црвеним фломастером и у ком пише да за њих има спреман снајпер и да ће проћи „горе него Борко“. Писмо је потписано са „Удружење снајпериста са Кошара“. И друго писмо у ком се каже да ће му „горети сва покретна и непокретна имовина“ и да неће бити поштеђени ни његови најмилији.

„Када те Вучићеве барабе немају храбрости да се суоче лице у лице с вама, као што ни Вучић нема храбрости да изађе на тв дуел, онда се крију иза имена оних часних младића који су на Кошарама бранили отаџбину. Позивам их да се појаве уживо, а не да се крију иза часних војника са Кошарама међу којима имам много пријатеља, а један од њих је био и одборник Двери.“ – рекао је Обрадовић.

Он је истакао да је живот посветио борби против криминала и корупције, борби за једну пристојну, домаћинску, породичну Србију у којој неће бити могућа оваква анонимна писма.

„У тој борби свако од нас може да настрада као што је настрадао Оливер Ивановић, Борко Стефановић или новинар Милан Јовановић.“ – рекао је председник Двери, али то по њему не значи да од борбе треба одустајати, већ управо супротно да сви морамо удружити снаге и подићи глас против власти која је стварни кривац за ове претње и за њихову неретку реализацију.

Обрадовић је писма предао Полицијској управи у Чачку и тамо пријавио ове претње. Он је рекао да су ова писма још један разлог више да учествује на данашњим протестима у Београду.

Инфо служба Двери
29.12.2018.

***

3 replies »

 1. ПО ЧЕМУ ЈЕ БОРКО СТЕФАНОВИЋ ТЗВ ОПОЗИЦИЈА ОН ЈЕ СРБИМА СА КОСОВА МЕТОХИЈЕ НАМЕТНУЈО ТЗВ БОРКОВЕ ПРЕЛАЗЕ И ВУК ЈЕРЕМИЋ ЈЕ УНУК хамдије поздерца ОНОГ КОЈИ ЈЕ СТВАРАО ТЗВ бих комунистички унук СССС

  Свиђа ми се

 2. zvuci kao naslov u blicu! pazi da se nisi upkasi bosko kao i tvoja ‘opoziciona druzba’, samo jos da se utvrdi protiv koga istupate kao ‘opozicija’?!
  ako niste znali druze bozo, oponent tj. na srbskom – onaj koji je protv ili zastupa oprecno misljenje je onaj koji se protivi nekom. ne vidim protiv cega i koga ti i druzba imate sta protiv?
  a fore pretnja, ugrozena porodica, oladi brate! ugrozene su porodice srba u srbiji, ciju sudbinu vi uopste ne delite.
  kad ti neko preti, ne salje ti smesne slicice, srbima se otimaju deca i pokucstvo i to bez najave, a i objave!
  tako brate, ne smaraj jer zaudaras vecma kao i oni kojima se oponiras!!

  Свиђа ми се