АКТУЕЛНО

Држава Србија путем Фејсбука сазнаје да јој је избрисана граница према Албанији


30. децембар 2018. КМ Новине

Некадашњи вођа шиптарских терориста, ратни злочинац и један од педводника албанских сепаратиста, Рамуш Харадинај, путем Фејсбука је обавестио јавност да граница између Србије и Албаније, на месту где се КиМ граничи са том државом, од данас више не постоји.

Како је Харадинај написао, особље се на граници више неће понашати тако, већ ће само функционисати једна заједничка станица, преносе медији на шиптарском.

„Рад ће се наставити и у марту улазимо у другу фазу потпуног уклањања границе између Косова и Албаније, на основу шенгенских принципа“, написао је између осталог неосуђени ратни злочинац Рамуш Харадинај.

Чињенице да се „Српска листа” више бави страначким питањима и да нема реакције на овaj догађај најбољи су доказ да Срби који се окупљају око Александра Вучића не само да учествују, већ и дају своју сагласност за разбијање државе Србије. 

Српски национални интереси никада нису тако понижени као сада где Срби, макар то били људи са срским именом и презименом, учествују активно у стварању Велике Албаније и то високо истичући пароле о квази-српству које треба да замаскирају њихове велеиздајничке акције.

Непријатељки настројену Албанију су као праву голготу прешли пешице српски војници да би сачували своју државу, коју њихови потомци, као последњи олош на овоме свету, данас предају Шиптарима.


Извор: КМ Новине
КМ Новинама је потребна ваша подршка – прочитајте зашто КЛИК

1 reply »