АКТУЕЛНО

СНП Наши: Вучић наредио – СНС активисти и ботови организују дочек Путину


2. јануар 2019. СНП НАШИ

СНП „Наши” обавештава јавност да је Александар Вучић наредио свим општинским одборима СНС-а да организују аутобусе са члановима за дочек Владимира Путина, председника Руске Федерације, који ће бити организован у Београду.

Циљ Александра Вучића је да кроз дочек Путина демонстрира како има огромну подршку народа и да грађани Србије дају безрезервну подршку његовој политици.

СНП „Наши” упозоравају грађане да Александар Вучић покушава да створи лажну медијску слику о подршци грађана јер у 2019. години мора решити питање Косова, односно признати независност ове самозване државе.

СНП „Наши” су пре пар недеља упутили и писмо амбасади Руске Федерације од које тражимо да председник Путин одлучи коме даје подршку, да ли режиму Александра Вучића која планира издају Косова или српском народу који живи у диктатури једног анти-српског  режима.

Председник Владимир Путин ако жели добро српском народу не може давати безрезервну подршку Александру Вучићу који спроводи највећу издају у историји српског народа.

Информативна служба

3 replies »

  1. А Путин је мала беба, па не зна шта се дешава у Србији. Немојте овакве глупости да пишете, смешне су.

    Свиђа ми се

  2. БРАТСКИ ПОЗДРАВ ЗА СНП НАШИ МЕНИ ЈЕ ОД ПРВОГ ДАНА БИЛО СУМЊИВО АЛИ САМ БРЗО ПРОНАШАО ОДГОВОР ЗАШТО ЈЕ ТО ТАКО ОДГОВОРНО СТОЈИМ ПРЕД БОГОМ И СВЕТИМ САВОМ ЦИЉ ПОСЕТЕ ПУТИНА ЈЕ ДА ТЗВ ав ПРИКАЖЕ СРБИМА ЕТО ДОЛАЗИ ПУТИН У СРБИЈУ ДА СЕ ТЗВ ав ПРИКАЖЕ ДА ЈЕ ОН ЗА РУСИЈУ СТРЕПИМ БРАЋО МОЈА И СЕСТРЕ ДА ЋЕ ПУТИН И ТРАМП И ТА БЕЗБОЖНА еу НА ШТЕТУ СРБАДИЈЕ ДА ОГРАНИЗУЈЕ НОВУ ЈАЛТУ ТО ЈЕ РАЗЛОГ СТВАРНЕ ПОСЕТЕ ПУТИНА БОЖЈА ЈЕ ЗАДЊА КОСОВО МЕТОХИЈА ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ ПРЕГОВАРАЈУ ОДНОСНО ИЗДАЈУ СВЕТО КОСОВО И МЕТОХИЈУ ОНИ КОЈИ НЕ БИ СМЕЛИ ДА ПОМИСЛЕ ДА ЗБОРЕ СА шиптарима ДАЧИЋ ТЗВ ав КЛЕТВА СВЕТОГ ПЕТРА ЦЕТИЊСКОГ НА СВЕ рдђе погане несоје У БЕОГРАДУ ОДНОСНО ЦРНОГРАДУ ПОДГОРИЦИ И У БАНОВОЈ ЛУЦИ ПРОЗВАНОЈ ЗА ВРЕМЕ окупаторске аустроугарске БАЊА ЛУКА СССС

    Свиђа ми се