АКТУЕЛНО

СНП НАШИ: Председник Путин да да јасан и недвосмислен став – Или Вучић или Србија


СНП „Наши” доставља амбасади Руске Федерације  у Београду питање намењено Владимиру Путину председнику Руске Федерације.

У више наврата високи званичници Руске Федерације, попут Сергеја Лаврова, давали су изјаве да ће подржати сваки договор између Београда и Приштине, односно да ће бити подржана издаја Косова од стране актуелног режима у Београду.

СНП Наши овакве изјаве сматра непромишљеним и штетним по српске националне интересе и подсећамо председника Владимира Путина да је Александар Вучић доведен на власт од стране западних агентура и да није изабран на демократски начин, већ бруталном крађом избора, застрашивањем грађана и медијском манипулацијом. Александар Вучић је заговорник и заробљеник ЕУ квази-политике и његови сарадници и он лично своје право лице су оголили управо својим бесрамним и болесним нападима на српску Цркву у протеклих пар месеци.

Председник Путин мора да да јасан и недвосмислен став и одлучи да ли ће и даље подржавати и давати легитимитет Александру Вучићу, западној марионети, или ће коначно подржати српски народ и почети на прави начин да штити његове интересе.

Српски народ нема времена за лажне пријатеље који подржавају квислиншку владу у Београду и цепање територије Републике Србије.

Информативна служба СНП Наши
5.1.2018.