АКТУЕЛНО

АКТУЕЛНО: Др Биљана Ђоровић и проф. др Дејан Михаиловић – Капитализам је монструм који уништава човечанство (видео)


У овој емисији ИНТЕРВЈУ, на јутјуб каналу Балкан.инфо, гости новинара Теше Тешановића били су новинар и борац против глобализма др Биљана Ђоровић и професор на Технолошком институту у Монтереју у Мексику др Дејан Михаиловић.

ФРАНЦУСКА – ПРОТЕСТИ,  САД – ТРАМП – „ДУБОКА ДРЖАВА“, ПОНИШТАВАЊЕ НАРОДА

Биљана Ђоровић

„Моји лични увиди говоре да је, иста она струја која је довела Доналда Трампа на власт иза протеста „жутих прслука“ у Француској, који су најпре окренути против Макрона. Макрон је „лутка на концу“ глобалиста. Његова прошлост је веома, у суштини, трагична. Он је живео у педофилским ланцима који су организовани од стране глобалиста и породица црног племства током векова и сада ескалирају, добијају своје форме у отвореним законским мерама којима се обезбеђује снадбевање ових педофилских ланаца децом широм света. Видимо да то поприма драматичне димензије и у Србији.
По мом мишљењу, дакле део је ове борбе која је изнедрила могућност да председник САД постане Доналд Трамп, и то је борба која се ето одвија сада и на овом фронту, на простору Европе. У питању је глобализам који рачуна на блаже форме удруживања унутар глобалистичке заједнице која ће имати више осећаја за будућност човека. Дакле, неће имати геноцидалне претензије какве има атлантистичка струја, која сада заправо спроводи једну застрашујућу кампању и борбу против Доналда Трампа у САД, која се води институционално и ванинституционално захваљујући огромном броју организација које су формиране и финансиране Ротшилдовим новцем преко његовог frontmen-а Џорџа Сороша и његовог сина Александра.
По мом мишљењу, то се у Француској тренутно догађа, пратимо ток те борбе, али оно што се догађа у САД показује нам на један изузетно драматичан начин колико је јака „дубока држава“ и колико је сама институција САД у рукама те „дубоке државе“, чини се да Доналд Трамп нема на кога унутар САД да се ослони у потпуности. Веома су велики, односно дубоки правци и ту се отвара читава прича о Новом светском поретку и његовим геноцидалним пројектима и амбицијама. Дакле, ја у том смислу видим ове „жуте прслуке“ у Европи.
Наравно, Европа је предвиђена, по свим програмима Новог светског поретка за преплављивање мигрантима, за потпуно урушавање традиција, политичке слободе, економских слобода, које се везују за овај континент традиционално у политичкој теорији.
Дакле, у игри је једна фаза у остваривању Новог светског поретка, надам се да ће та фаза да се заврши лоше по глобалисте. То је изузетно, изузетно тешка борба. У овој фази показује се да глобалистички планови које садржи Агенда 21 / 2030 УН, има фазу – и то је формални разлог покретања ових протеста – порези на угљен-диоксид, и све то је основа на којој је читав тај револт против Новог светског поретка, народи су против НСП. Ви имате ситуацију у којој је на свим референдумима који су одржани под иоле регуларним условима – глобализам изгубио. Али, када се то догодило у Грчкој, у земљи у којој је потекао и појам демократије, у смислу у коме се користи у политичкој теорији, она је ту порекнута и то флагрантно, а Ципрас је једноставно као глобалистичка слуга и „лутка на концу“, да преведемо на језик који говори више од оног чиме се они служе – тих флоскула, – „ко вас шиша – ви сте само народ, ви се не рачунате“… Сад се исти такав процес настоји да спроведе у односу на Брегзит, и да се народ као категорија у политичком процесу поништи.
То је такође један део мотивационог спектра на коме се заснивају ови протести.“

ДЕМОГРАФСКИ РАТ – РАТ МИГРАЦИЈАМА, ПРИПРЕМА СЕ ТЕРЕН ЗА КОЛОНИЗАЦИЈУ СРБИЈЕ

„И наравно, ту је талас, демографски рат, рат миграцијама, који такође спада у корпус мрежних, мрежно-центричних ратова. Мигранти финансирани од сорошевских фондација, и њихових сестринских организација и осталих центара моћи који припадају атлантистичком кругу, долазе веома добро организовани, са платним картицама на којима имају бонусе… Веома су добро усмеравани, са њима иду и лекари. Дакле, они имају пратећу логистику, и као такви крећу се до оних места на којима је њима предодређен боравак. Реч је о борбеним јединицама, не треба се ту уопште заваравати.
И овај скуп у Маракешу открива да се тиме практично формирају државе у држави, унутар територија које запоседају са својим трупама такозваних миграната, где ти мигранти добијају не само економску логистику, већ бивају заштићени, под заштитом су Уједињених нација.
Како то даље функционише на пример у Србији. У Србији смо изгубили право на самоодбрану, ми немамо право на ношење оружја, немамо уопште никаква права у контексту те надолазеће опасности. Значи, припрема се терен за колонизацију Србије, далекосежну, која ће обухватити неколико милиона људи, у контексту демографских ратова који се одвијају економским геноцидом и културолошким, дакле „испирањем мозга“ и форматизацијом перцепције младих људи, за шта се користе слогани типа „ово је Србија“ када треба рећи било шта лоше о овој земљи, и осталих…
Дакле, читава ситуација се показује као на длану. Плус, треба имати на уму да Маракешки споразум подразумева апсолутну обавезу ћутања у вези свега што се, у контексту тих трупа Новог светског поретка у форми миграната, буде дешавало. Значи, као што имамо случај са мандаторним вакцинацијама, имамо случај са ЛГБТ покретима односно њиховом методологијом рада, која се код нас манифестовала веома добро где су професори универзитета процесуирани због својих анализа, шта се догађа са породицом – доктори наука, готово сви који су се том темом бавили такође су се нашли на суду, тужени од група за „флек“, које су изузетно овде у том домену финансијски подржане и обукама и законима који омогућавају да се ти људи процесуирају… Тако да ће то бити и са мигрантима… јер, глобалисти су извукли велику поуку у случају генетички модификованих организама и наметања ГМО и њиховим увођењем у ланце исхране. То је операција која им је пропала и они су на основу тога извели закључке, о чему јавно и говоре. Један од закључака, који ја видим као кључни, је да се то мора наметати и законски подржавати.

***

ПОГЛЕДАЈТЕ целу емисију:

***

ИЗВОР: BALKAN INFO – Zvanični kanal

———–

6.1.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »