АКТУЕЛНО

Милан Стаматовић: Ништа чудно?


Милан Стаматовић, 9.1.2018.
(ФБ белешка)

– У мобилном телефону ми пронашли прислушни уређај. Ништа чудно.

– Локални криминалци, једни од оних који ме прате и прислушкују, хапшени због диловања дроге и оружја, који имају намеру да воде општину Чајетина, кажу да су чланови СНС. Уцењују запослене у општини, обећавају новац, функције, да им неће слати инспекције, за неку информацију о мени и за прелазак у њихов „табор”. Ништа чудно.

– Зорана Михајловић која поклања државне хектаре по Златибору и Србији, јача је од државе и закона. Пријатељи и сарадници су јој сви који не стоје на том путу, укључујући ове локалне које горе споменух. У министарству запосленима не да да изговоре моје име. Захтеви за дозволе Gold Gondola Zlatibor стоје „по фиокама”. Ништа чудно.

– Ја, који сам упозорио на малверзације са земљиштем у центру Златибора, па после тога и са 2 213 државних хектара, сам глинени голуб, уместо да сам заштићен јер стојим на путу огромном криминалу, који је још опаснији када долази од једног министра. Ништа чудно, је ли да?

Читамо ово сваки дан, ништа није постало чудно. Не би било чудно ни да ликвидирају једног председника општине који смета. Чудно би било само да су ти криминалци у затвору, а да такви министри дају оставке и да буду позвани на одговорност.

***

У свакој нормалној земљи, Зорана Михајловић би одавно морала да поднесе оставку, како због изјаве из 2016. године на Копаонику да ће Коридор 10 бити завршен до фебруара 2017. године, али још више због потписивања уговора за ‘Београд на води’, предлога да се укине 800 километара пруга у Србији, гушења нишког аеродрома и лагања у вези са његовим преузимањем, као и због погибије људи на необезбеђеном пружном прелазу у Доњем Међурову, због поклањања 2 213 златиборских хектара…

2 replies »