АКТУЕЛНО

Двадесетак људи штрајкује глађу испред Владе Србије већ седам дана


ФБ профил Igor Stojic

Драги пријатељи. Због медијске цензуре која је у Србији молио бих да следећи пост поделите што више пута.

Тренутно се у Београду у улици Немањина преко пута Владе Србије налази 20ак људи који већ 4 дан штрајкује глађу не би ли изборили основно Уставом загарантовано право на рад.
Момци средњих година на овој хладноћи спавају у својим колима и не једу храну већ 4 дан, и полако улазе у 5 дан.

Нико из Владе Републике Србије није изашао и питао разлог штрајка. Ни једна телевизија није хтела да дође како би направила извештај већ су све на помен штрајка глађу спуштале слушалицу.
Ни једне новине нису хтеле да дођу са изговорима да то треба да се одобри.
Промрзлине и не уношење хране су појединце довеле до стања колапса. Хитна помоћ је до сада долазила 6 пута урађен је основан преглед, дати су лекови за смањење притиска и једини савет од њих који су штрајкачи добили су -ЈЕДИТЕ.
Момци неће одустати, све што траже је да неко из владе изађе и пита за проблем.

Влада Републике Србије се не одазива. Преко кола је окачен велики транспарент поред кога се свако службено возило заустављало како би прочитало шта пише на њему.
Они немају намеру да за своје држављане мрдну прстом, ноншалатно би посматрали како људи умиру и испијали своје кафе и сокове, вероватно се и смејали.

Медијска цензура, медији једноставно не смеју да обавесте јавност да 20ак људи штрајкије глађу не би ли им се уважило њихово Уставом загарантовано право на рад.
Момци ће ићи до краја, или ће се срушити или ће бити ухапшени.

Поставићу пар слика и МОЛИМ вас да се ово што више шерује не би ли некоме упало у очи и не би ли се неко појавио и питао људе ЗАШТО ШТРАЈКУЈЕТЕ ГЛАЂУ.

ИЗВОР: ФБ профил Igor Stojic

9 replies »

 1. ОШТЕТИЈО ЈЕ СРБЕ ТАЈ крвави комунистички режим КОЈИ ЈЕ ОКУПИРАО НА ЖАЛОСТ ВАСКОЛИКО СРБСТВО 20/ 10 1944 ОДУЗЕО СЛОБОДУ ГОВОРА МИШЉЕЊА И ПРАВА ПОСТАЛИ партизанске убице НАЗОВИ ОСЛОБОДИОЦИ СРБА ЗА МЕНЕ НИЈЕСУ ОНИ НИКАКВИ ОСЛОБОДИОЦИ ВЕЋ СЛУГЕ курвата тзв броза и стаљиња САМО СРБСКИ РОДЕ СА ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ ЧЕКАМО КРУНИСАЊЕ СВЕТОГ НЕМАЊИЋА КАКО СУ ПРОРОЦИ ЗБОРИЛИ У КРУШЕВЦУ ПОШТО СЕ УГАСИЛА ЛОЗА САМОВИЋА СВЕВЛАДОВИЋА ДА ПОТОМАК СВЕТИХ НЕМАЊИЋА ПОВРАТИ ТРЕНУТНО ОКУПИРАНО СРБСТВО АМИН БОЖЕ ДАЈ СССС

  Свиђа ми се

 2. Колико смо отупели, колико смо постали безосећајни, колико смо себични, колико живот у Србији не вреди види се у овом догађају као и у коментарима.

  Свиђа ми се

 3. Dragi napaceni prijatelji ,to sto radite,samo vama i porodici moze naneti zlo a nista postici necete.Mislite da ce neko izaci iz te uklete zgrade,ma dajte,ne budite glupi.Sto se tice njih iz vlade,za njih vi ne postojite,shvatite vec jednom,ne samo vi,treba vec jednom i sav narod da shvati,na njih ne racunajte.Oni nisu nasi,oni pripadaju okupatorskim interesima ne interesu Srbije i njenoga naroda.To su izdajnici i vi ocekujete da neko dodje i saslusa a o pomoci da ne govorim.Bole njih uvo za vas i Srbski narod.Pretpostavljam kako ce se sve zavrsiti,isto kao sa strajkom gladju i zedju nesretnog Nikole Aleksica.Doci ce neki “spasiitelj“sa unukom koja ce da ga “spase“.Cirkus ! Dete malo je uspelo da “spase“dedicu,ma dajte vec jednom,prizovite se pameti,zna se dobro kako se to radi ako zelis neki rezultat.
  Narod Srbije treba sam sebi da pomogne pa ce mu posle pomoci i sam gospod Bog.

  Свиђа ми се