АКТУЕЛНО

ОзонПрес: „СКАНДАЛ -Чачански напредњаци отели и ђачки аутобус због митинга“


фото: ozonpress.net

Због контрамитинга СНС-а у Београду већ два дана не саобраћа ђачки аутобус на релацији Мрчајевци-Остра.

Како су нам саопштили родитељи, преко 20 ученика јуче је било принуђено да пешачи и до десетак километара по снегу како би дошли до школе и натраг, а неки из удаљених села се нису ни појавили у школи јер нису знали да аутобус неће доћи а немају могућност да их неко довезе. Родитеље је посебно ражестила информација да је аутобус повучен како би чачански напредњаци отишли на митинг у Београд.

-Нисмо могли да верујемо да је неко спреман да иде толико далеко и да деци ускрати превоз до школе због одласка на митинг. Када су нам деца јавила да нема ђачког аутобуса звали смо возача, забринути пре свега за њега, јер он одржава ту линију и сви га знамо. Рекао нам је да вози напредњаке на митинг у Београд и да се извињава деци али да није до њега. Аутобус не саобраћа ни данас јер се ђачки аутобус синоћ покварио у Љигу па је послат други по митингаше. Више од 20 ученика два дана се мучи по зими путујући до школе, а неки ученици који су прилично удаљени и који немају могућност да их неко одвезе не иду у школу. Зар је политика преча од малтретирања деце, револтирани су родитељи.

Како су нам рекли у Аутопревозу, аутобус заиста јесте превозио напредњаке на митинг, а ђачки аутобус почеће да саобраћа данас поподне.

-Возач је задужио други аутобус јер је његов остао у квару, тако да ће ђачки аутобус у 13:30 поново кренути, саопштено нам је у Аутопревозу.

Ђачки полазак је у 7:15 из Остре и враћа ђаке из Мрчајеваца у 13:30.

 

ИЗВОР: ozonpress.net

———

18.1.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

2 replies »

  1. ТЗВ СНС шћиптара фазлију муслију ТЗВ ав ЈЕ ПОЧЕЛА ДОВОЂЕЊОМ ПУТИНА У СРБИЈУ ПОЧЕЛА ИЗБОРНУ КАМПАЊУ СА ЈАСНИМ ЦИЉЕМ ОСТАЈЕЊА НА ВЛАСТИ ОНИ КОЈИ СУ ИЗДАЛИ СВЕТО КОСОВО МЕТОХИЈУ ПОСТАЛИ НАВОДНО РУСОФИЛИ ЛУД НАРОД МОЖЕШ ГА ЗАВЕСТИ ЗА ГОЛЕШ ПЛАНИНУ ЛАКО МЕНЕ НЕЋЕ НИКО НИКАДА МОЋИ ДА ЛАЖЕ НИКАДА ЧИТАМ ЈА ЊИХ КА БУКВАР БРЕ А ШТО БЕОГРАДСКА ПОЛИЦИЈА ЂЕРА СРБСКЕ НАЦИОНАЛИСТЕ ПОШТО НА ЖАЛОСТ СРБИЈА НИЈЕ ПОСТАЛА НАЦИОНАЛНА ДРЖАВА ИЗГУБИЛА ЈЕ СВОЈУ ДРЖАВНОСТ 1918 ГОДИНЕ КОРИСТИМ РЕЧ СРБСКИ НАЦИОНАЛИСТИ ДА СЕ РОДЕ НОВЕ СРБСКЕ ВОЈВОДЕ КОЈИ ЋЕ ОСЛОБОДИТИ И УЈЕДИНИТИ ВАСКОЛИКО СРБСТВО ДА СЕ РОДИ СРБСКА НАЦИОНАЛНА ДРЖАВА АМИН БОЖЕ ДАЈ ДОГОДИНЕ У ЦАРСКОМ ПРИЗРЕНУ СССС

    Свиђа ми се