АКТУЕЛНО

СРБИН.инфо: СРАМОТА – БИА приводила и задржавала превентивно патриоте током Путинове посете


Један од оснивача народне иницијативе „Нема предаје Косова и Метохије” био је јуче, у четвртак 17. јануара, током посете руског председника Владимира Путина Србији, позван, а затим и задржан неколико сати на информативни разговор са људима из БИА у полицијској станици „Нови Београд”.

„Од службеника БИА добио сам у 17. јануара, четвртак преподне, позив да се хитно јавим у полицијску станицу „Нови Београд”. Стигао сам тамо око пола 12. У тој станици сам, без да ми је предочен икакав папир са одлуком неког државног органа, задржан до 16:00. Речено ми је да је у државном интересу Републике Србије, да будем задржан, док траје посета нашег брата руског председника Владимира Путина, Београду,” за Србин.инфо каже Кнежевић.

Како му је саопштено, његово задржавања је било неопходно да не би, са својим саборцима из „Нема предаје Косова и Метохије”, дошао са патриотским транспарентом који би штетио интересу државе Србије, на народном дочеку Владимиру Путину.

„Када су ме пустили, тражили су да се јављам на сваких сат времена. Како нисам хтео да се јавим, звали су они мене захтевајући да их стално зовем. Ја сам то одбио”, објаснио је Дамњан додајући:

„Разлог за моје привођење је највероватније било то што сам са својом браћом из народне иницијативе „Нема предаје Косова и Метохије”, у среду 16. јануара, док је трајала протестна шетња „1 од 5 милиона”, у парку код Председништва Србије истакао пароле „Путине, не дели ордење, западним марионетама” и „Брате Путине, спаси наш Космет”, којима смо хтели да подсетимо српску јавност да режим Александра Вучића, с политиком разграничења централног дела Србије и Космета, спрема издају државе и да српским патриотама је једино преостало да се уздају у браћу Русе који су увек били уз наш српски народ, баш када нам је било најтеже”.

Фејсбук

Поводом свог привођења Дамњан _Кнежевић се огласио и на свом фејсбук налогу где је написао:

„Срећан пут Путине; и реци осталој браћи у великој Русији да се у вас уздамо. Хвала на искреној поруци и подршци да је Космет Србија и да нема поделе! Мени лично нису дали да дођем, да те поздравим – кажу да би то штетило „државном“ интересу. Хвала ти што си још једном показао да боље од њих знаш шта су интереси Србије, а ми ћемо се борити против издаје. НЕМА ПРЕДАЈЕ !!!”

Извор: Србин.инфо

——-

18.1.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

3 replies »

  1. КНЕЖЕВИЋУ СОКОЛЕ ОД ЈУНАЧКОГ БРАТСТВА КНЕЖЕВИЋА НЕК ТИ БОГ ВАЗДА И СВЕТИ ОТАЦ ВАСИЛИЈЕ ОСТРОШКИ СЛАВА МУ И МИЛОСТ ВАЗДА БУДЕ У ПОМОЋИ БРАТСКИ ПОЗДРАВ ДОГОДИНЕ У ЦАРСКОМ ПРИЗРЕНУ СССС

    Свиђа ми се

    • Срамно и понижавајуће је сама чињеница да Срби као народ уопште трпе вишедеценијски зулум и терор оваквог најгорег људског талога.

      Свиђа ми се