АКТУЕЛНО

У Мађарској ухапшен Ђорђе Вишекруна због претњи државном врху


Како је речено у Вишем суду, Вишекруна се терети за кривично дело угрожавање сигурности и прогањање

Ђорђе Вишекруна (Извор: Балкан инфо/Јутјуб)

Мађарска полиција ухапсила је по Интерполовој потерници Ђорђа Вишекруну због претњи државном врху Србије.

Агенцији Бета речено је да је судија за претходни поступак Вишег суда у Београду 25. децембра одредио притвор до 30 дана и донео наредбу о издавању потернице за Вишекруном због опасности од бекства.

Како је речено у Вишем суду, Вишекруна се терети за кривично дело угрожавање сигурности и прогањање, преноси Бета.

ИЗВОР: Стање ствари/Политика

Погледајте још

——-

28.1.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

4 replies »

 1. ПИСАНИЈЕ О ТЗВ напредњацима И лажним РАДИКАЛИМА НЕ ЧИТАМ ТО ЈЕ ТЗВ ВОДЂА ЊИХОВ КУМ ШЕШЕЉА РЕКАО ЈЕ ДОБРО НАШ ЧЕТНИЧКИ ВОЈВОДА МОМЧИЛО Р ЂУЈИЋ КО ЈЕ ШЕШЕЉ РЕЧИМА ДОСЛОВИЦЕ ТУ НЕМА НИ СРБИНА НИ ЧОВЕКА НЕ БИ ДЕЛИЈО СРБЕ НА СРБИЈАНЦЕ И ПРЕЧАНЕ НАЈВЕЋИ СРБИ СУ ХЕРЦЕГОВЦИ И СРБИ СА КОСОВА МЕТОХИЈЕ ТЕ ДИНАРЦИ И ПОДИНАРЦИ ТО ТРЕБА ЈАВНО РЕЋИ ДА СВА СРБАДИЈА ЗНА ЈА РЕЧЕ ИСТИНУ И СПАСЕ ДУШУ СВОЈУ ПЛЕМЕНИТУ НИКАД НЕ ЗАБОРАВИ КО ТИ ЈЕ ЂЕД БИЈО И ЂЕ КОКАРДУ ОД црвених аждаја КРИЈО СССС

  Свиђа ми се

 2. Читала сам да је Вишекруна избегао напад БИА у Мађарској, а сад ухапшен?!
  Шта је истина?
  Нападнут па предат Србији?

  Свиђа ми се

 3. Ajde braco “Srbijanci“,diste se i protestvujte protiv MAFIJE! Protestvujete zbog Borka,Dzilasa i slicnim nijima mada,na zalost,niste svesni toga,sve su to ista govna.Jos treba da se protestvuje zbog “hapsenja“M.Dzurica koji je posle svega u G.O slavio i nazdravljo.Narode moj,jadan si ko najjadniji jad.Lako te je zajebati.Narode,nasa Srbija je u kandzama kriminalaca vec 30 godina,to kada shvatite,bojim se da ce biti kasno.Od nas nece ni kostur ostati a sada smo napola mrtva lesina.Da,Srbija ja lesina koju lesinare i pozicija i opozicija.

  Liked by 1 person