АКТУЕЛНО

Председник Мадуро: Ако Трамп нападне Венецуелу, САД ће проћи горе него у Вијетнаму! (видео)


Венецуелански председник Николас Мадуро позвао је људе у САД да одврате Трампову администрацију од слања војних чизама у Венецуелу, упозоравајући да би свака интервенција пала у воду и довела би до нове катастрофе сличне Вијетнаму.

Србин.инфо,  31.01.2019.

У својој првој директној поруци америчком народу, венецуелански лидер их је позвао да зауставе америчку владу да уплиће нацију у бесмислену и унапред на пропаст осуђену војну авантуру.

– Ако влада САД намерава да интервенише, они ће имати много гори Вијетнам него што можете замислити.

Мадуро је оптужио америчке медије да воде „бруталну кампању лажних слика“ како би подржали мешање Трампове администрације у Венецуели.

– Ова кампања је била спремна да оправда државни удар у Венецуели која је успостављена, финансирана и активно подржана од стране администрације Доналда Трампа.

Венецуелански лидер изјавио је да Вашингтон не може користити исти изговор за инвазију Венецуеле као што је то учинио како би оправдао инвазију на Ирак 2003. године, тако да се шире нове лажи о његовој влади у нади да ће нешто променити.

Они не могу да измисле да Венецуела и Мадуро имају оружје за масовно уништење да би могли да интервенишу, они сада измишљају лажи сваки дан, лажне вести да би оправдали агресију на нашу земљу.

1 reply »

  1. Ne daj se Madurooo!!!! vreme dolazi da se ta satanisticka i pljackaska vlast sad vec jednom unisti.Navikli su jedino da porobljavaju i pljackaju male drzave sirom sveta.Oni i svi njeni kompanjoni uskoro ce ili izazvati globalni haos ili ce propasti,voleo bi da propadnu.

    Свиђа ми се