АКТУЕЛНО

41. дан испред тужилаштва у Катанићевој 15. – СНАГА ЈЕ У ЗАЈЕДНИШТВУ! САМО ТАКО МОЖЕМО ПОБЕДИТИ И ДОНЕТИ СРБИЈИ СЛОБОДУ!


фото: ФБ страница Srbija – Minut do Dvanaest

Од кад смо почели са подршком тужиоцу испред тужилаштва у Катанићевој 15, да се процесуирају сви одговорни за крађу изборне воље грађана, било је доста речи и подршке и критике, али пре свега дивљења због истрајности услед временских неприлика и осталих проблема који нас прате на овом путу.

Многи се питају ко су ти људи који стоје тамо сваки дан, и на киши, снегу, леду и ветру?

Оно што најчешће одговарамо јесте да су то пре свега људи који су Достојни својих предака, својих потомака и наше Србије. Сви заједно истрајавамо из дана у дан, док нам се не придруже и остали како би заједно ослободили Србију и народ.

ОДАКЛЕ НАМ ТОЛИКА СНАГА И ВОЉА?

Кад су истина и правда на првом месту, онда људи добијају посебан подстицај. Међутим постоји још нешто овај тим чини изузетним, а то је осећај потпуног заједништва, људскости и емпатије који нам дају посебан мотив да истрајемо у овој нашој борби.
Сваки дан смо тамо да урадимо оно што осећамо као нашу дужност. Осим тога што је уобичајена пракса да се донесе нешто од напитака или хране која се дели са другима, да поред редовног информисања о активностима увек има времена за обичне и необичне животне приче, анегдота или савета које размењујемо.

Овом приликом посебно би желели да истакнемо случај који је заиста потврда да у овом тиму заиста важи мото – СВИ ЗА ЈЕДНОГ, ЈЕДАН ЗА СВЕ!

Једном од наших чланова који има здравствених проблема, је услед лоших временских услова позлило, а онда се читав тим ангажовао да помогне. Овом приликом би се посебно захвалили гђи Оливери која је одмах обезбедила средства за лечење у приватној клиници, као и гдину Ивану и гђи Јасни који су га превезли и били уз њега.
Како је одсуство емпатије у данашњем свету постало уобичајено, желимо да поручимо овим примером да има наде за нас.

ВОЛЕЛИ БИСМО КАДА БИ МОГЛИ ДА ПРЕНЕСЕМО ТАЈ ДУХ ЗАЈЕДНИШТВА И ЕМПАТИЈЕ НА ОСТАТАК СРБИЈЕ КАКО БИСМО СЕ ОКУПИЛИ ДОК ЈОШ НИЈЕ КАСНО.

ИМАМО ЈОШ 18 ДАНА ДА У ШТО ВЕЋЕМ БРОЈУ СЕ ОКУПИМО ИСПРЕД КАТАНИЋЕВЕ 15 И ЗАЈЕДНО ОСЛОБОДИМО СРБИЈУ!

Катанићева 15 сваки дан од 15 часова

ИЗВОР: ФБ страница Srbija – Minut do Dvanaest и ФБ страница Sindikat Zaposlenih Policije

2.2.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић