АКТУЕЛНО

Др Срећко Сладољев: Отворено писмо Лекарској комори Србије


Др Срећко Сладољев

Отворено писмо Лекарској комори Србије,

у правној ствари против државе Србије ради дискриминације дјетета с основа одбијања цијепљења иглом, замољен сам дати мишљење на Изјашњење министра здравља Србије г. Лончара о разлозима таквог поступања. Идеологији сам супроставио знаност, знањем се обрушио незнање. Документ прилажем у цијелости. Проучите изворе, успоредите резултате, донесите закључке. Позивам лијечнике Србије да се побуните чашћу позива којег сте одабрали и подржите оне који су се охрабрили суочити с „истином“ – истином о „најбољем поступку у повијести медицине“.

Поштовање,
др Срећко Сладољев

ИЗВОР: ФБ профил Sladoljev Srećko

***

ПОВЕЗАНО:

*Први „ИнфоВакс“ Симпозијум у Београду: „Одговорно родитељство – информисана одлука о вакцинацији: медицинско, социолошко и правно становиште

*„INFOvax“ симпозијум у Београду: „Одговорно родитељство – ИНФОРМИСАНА ОДЛУКА О ВАКЦИНАЦИЈИ, медицинско-правно-етичко становиште“

*ИТАЛИЈА 2018. – ПРОТЕСТ ПРОТИВ ОБАВЕЗНЕ ВАКЦИНАЦИЈЕ: Сладољев Срећко – Окупљене у Риму позвао сам на ЗАЈЕДНИШТВО

*Писмо подршке свјесној, савјесној и устрајној лијечници упутио др Срећко Сладољев

*9.фебруара 2017. у Бриселу за ЕП: “Питање безбедности вакцина” и јавна пројекција филма “Вакцинисани, од заташкавања до катастрофе”

*Др Срећко Сладољев о забрањеном интервјуу – НИСАМ У ОПАСНОСТИ, ВАКЦИНЕ У ИГЛИ ЈЕСУ!

***

Др Срећко Сладољев„Вакцинација иглом – научно неутемељено и у пракси искомпромитовано подстицање имунитета вештачким путем“

***

П Е Т И Ц И Ј А

Подршка др Јовани Стојковић у борби за своју лекарску част

Суд части Регионалне лекарске коморе Београда

Највећи борац за слободу и људска права гарантована свим светским правним повељама, укључујући и Устав Србије, др Јована Стојковић, тужена је Суду части Регионалне лекарске коморе Београда, од стране групе лекара окупљених око др Томислава Стевановића, који траже да јој се одузме лекарска лиценца, због тога што је, како ови тврде, др Јована својим јавним деловањем изазвала пад обухвата вакцинације и довела до појаве епидемије малих богиња у Србији.

Иако је овај несувисли покушај дискредитовања једне часне докторке, неуропсихијатра, супруге и мајке троје деце, очигледно злонамеран и нечовекољубив, као савесни грађани који годинама прате величанствени рад и труд др Стојковић, позивамо вас да својим потписом дате подршку овој храброј жени која је свој живот посветила борби за наша права, не штедећи себе и остајући неподмитљива и непоколебива.

Свакоме ко је макар мало упознат са догађањима у Србији и у свету везано за присиљавање становништва на вакцинацију и остале медицинске мере, зна да је ово присиљавање противуставно, у супротности са свим светским правним повељама од Нирнберга наовамо, у супротности са Законом о правима пацијената, а пре свега у супротности за здравим разумом.

Др Јована Стојковић се у својим обраћањима јавности, служила недвосмисленим и јасним језиком, износила проверене јавне документе и чињенице, борећи се искључиво за слободу избора приликом одлучивања о некој медицинској мери, укључујући и вакцинацију.

Упутимо искрену подршку др Јовани у овој суштински важној борби, јер њена борба је наша борба и њена част је наша част, и сви смо ми Јована.

ЛИНК ЗА ПОТПИС на сајту change.org

или КЛИКните ОВДЕ

ПОТПИШИТЕ ПЕТИЦИЈУ ПОДРШКЕ ДР ЈОВАНИ СТОЈКОВИЋ

——–

4.2.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић