АКТУЕЛНО

44. Дан Народног скупа подршке испред тужилаштва у Катанићевој


44. Дан Народног скупа подршке заменику тужиоца Мирославу Филиповићу, да процесуира све оне који су покрали изборну вољу грађана.
Покрет Достојни Србије и сви покрети који су приступили овој идеји – Србија – Минут до дванаест, Антикорупцијска лига Балкана, Удружење грађана Спас, Омладинска иницијатива Србије – Они долазе, Удружење избеглих и прогнаних лица са територије бивше СФРЈ, Удружење грађана Никола Тесла Нови Сад, Покрет грађана Морамо, Удружење Југ Србије Ниш, Покрет Имате право да знате истину Чачак и Ужице и два полицијска синдиката, су иницијатори овог окупљања.

ОВО ЈЕ ЈЕДИНО МОГУЋЕ РЕШЕЊЕ ДА СЕ ОСЛОБОДИ ЗЕМЉА И НАРОД ОД ОКУПАЦИЈЕ! СВЕ ОСТАЛО ЈЕ ПРЕВАРА И ОБМАЊИВАЊЕ НАРОДА. ЗА РАЗЛИКУ ОД ДРУГИХ, МИШЉЕЊА СМО ДА ТО ТРЕБА БИТИ РАДНИ ДАН, КАДА РАДЕ СУДОВИ И ОСТАЛЕ ДРЖАВНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ. СВЕ ДРУГЕ ШЕТЊЕ, ВИКЕНДОМ, У ВЕЧЕРЊИМ ТЕРМИНИМА, ИМАЈУ ЗА ЗАДАТАК ДА ИСТРОШЕ ЕНЕРГИЈУ НАРОДА. СА ВАМА И УЗ ВАС, ДО СЛОБОДЕ!

Продукција: ТВ Српски Колектив

***

ПОВЕЗАНО:

*НАРОД без политичара, Катанићева 15 сваког дана (скуп подршке тужиоцу да поступи против одговорних за крађу изборне воље грађана)

*22.ДАН НАРОД У КАТАНИЋЕВОЈ 15. НАРОД ЋЕ ОСЛОБОДИТИ СРБИЈУ (фото, видео)

———–

5.2.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »