АКТУЕЛНО

ДОКУМЕНТ који кружи интернетом: „Ко је Јосип Броз- Тито и шта намерава?“ са потписом Команданта снага Краљевске југословенске војске у Србији


Пре неколико дана на друштвеној мрежи Фејсбук појавио се документ о томе „Ко је Јосип Броз – Тито и шта намерава“ са објашњењем да је „растурано у Пожаревцу“ 22.августа 1944.године, са потписом Команданта снага Краљевске југословенске војске у Србији, дивизијског ђенерала Трифуновића… Преносимо у целости.

 

Тито код папе Пија XII 14. 8. 1944. године (фотографију пронашла др Смиља Аврамов у ватиканској архиви)

***

Растурано у Пожаревцу
22. VIII. 1944.г.

Ко је Јосип Броз- Тито и шта намерава?

КОМАНДАНТ КОМУНИСТА ЈЕ ЈОСИП БРОЗ, ХРВАТСКИ ЦИГАНИН.

До војске, много пута је био у аустриским апсинама, али никако не као родољуб, већ пошто је био браварски шегрт и калфа, често се користио својим занатом и ради крађе новца обијао све од реда. Нарочито се био специјализирао у обијању цркава.

Као војник, Јосип Броз- Тито, учествовао је у ранијем рату, али не као добровољац, већ као аустриски војник, те је као такав заробљен од стране Руса. Тада је од заробљеника у Русији образовано две добровољачке дивизије, у које су се јавили сви Срби, већи број добрих Хрвата и Словенаца, но међу њима није било Јосипа Броза- Тита. Он је остао у руском заробљеништву, где је ухватио везу са руским комунистима и спремао се за оно што сад ради.

После тога у жалости за покојном Аустријом, Јосиф Броз долази као изграђени комуниста у Југославију, коју су други ослободили и изградили својим костима и својом крвљу. Ту, још тада, он постаје „Тито“, што значи: Тајна Интернационална Терористичка Организација. Дошао је са планом и намерама да руши оно што није изградио, за шта се није борио, већ на против. Наравно увек се борио против Срба и Југославије.

За време бесомучног напада на Југославију од стране Немаца 1941 год., Јосип Броз- Тито је на челу својих комуниста. Са својим бандитима Тито се не бори против Немаца. Већ на против пуца у леђа нашим војницима Србима, који се боре против завојевача. Чули сте већ како је било у Крагујевцу.

За време рата почиње покољ Срба у Хрватској од стране усташа, који се стално наставља. Јосип Броз- Тито не иде у Хрватску да спречава та зверства, беспомоћна клања невиних Срба, чији број прелази милион, већ на против потпирује ту ватру у Хрватској, а сам долази у Србију да подиже „ослободилачку борбу“, али само и једино против Срба. Ту борбу не почиње у Хрватској где би биле одмазде Немаца против Хрвата, већ у Србији да би Немци убијали Србе за оно што ради хрватски циганин Тито. Чак је успео да обрлати и неке српске будале да потпирују огањ у коме сагорева њихов народ.

Срби, узмите се у памет. Ставите прст на чело и помислите: откуд би могао стари робијаш аустриски слуга и хрватски циганин Јосип Броз- Тито да воли Србе. Такође сви они који су залутали у комунистичке редове, а зову се Срби, треба да размисле ко их води и куда их води. У српској историји до сада није било да Србе воде лопуже и цигани, који сами себе од робијаша стварају маршалом.

Нека Срби не забораве и то да Тито увек избегава да се бори са усташама, већ их радо прима у своје редове, зато што су они већ постали веома добри мајстори у клању Срба. Комунистичке банде у Босни редовно снабдева храном и муницијом Павелић, као што их у Источној Србији снабдевају комунистички настројени Бугари.

Срби, не дајте да нас вуку за нос они који су вам већ толико пута забијали нож у леђа, а које води циганин и робијаш Тито.

Ви знате где вам је место.

КОМАНДАНТ СНАГА
Краљевске југословенске војске у Србији,
Дивизиски ђенерал
М. Ј. ТРИФУНОВИЋ с. р.

***

ИЗВОР:

—–

17.2.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

6 replies »

 1. Prvo se u Moskvi riješio tako što ih je lažno u čistkama podkazo Staljinovim policajcima.Govorim o rukovodstvu KP Srbije u sklopu III .Internacionale (KOMITERNE)I profesor Sima Marković i Filip Filipović su lažno optuženi i na njihovo mjesto su došli nepismeni dupeuvlakači.Mislim na abadziju..
  .E sa takvim koji ne znaju misliti svojom glavom nego slijedi slušati i izvršavati naradbe poslije se lako i obračunati.Kasno je abadzija Ranković shvatio šta se dešava.Da se u Srbiji više pita usta sa Stevo Karaicic nego bilo koji Srbin.

  Свиђа ми се

 2. У РЕДОВЕ ЈКВУО ЈЕ МЕСТО СВИМ СРБИМА И У СРБСКОЈ ДРЖАВНОЈ СТРАЖИ НИЈЕ САМО тито циганин ВЕЋ И ЈЕДАН чифут моша пијаде ВИСОК МЕТАР И ЖИЛЕТ УБИЈАО СРБЕ И ПОНАВЉАМ ЈОПЕТ НАИВНИ И ЛУДИ СРБИ КОЈИ СУ БИЛИ У ТЗВ партизанима ЧИТАЈ комунистима ДА СРБИЈА ИМА ПРАВУ ВЛАДУ СРУШИЛА БИ ОНУ пашћару У ДЕДИЊУ И ОКАДИЛА КУЋУ КОЈУ СУ ОТЕЛИ НЕКОМ СРБИНУ КОЈИ ЈЕ БИЈО ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ НЕ БИ ЗАБРАЊИВАЛА СРБИМА 70 ДА СЕ НЕ ЗНА СМРТНО МЕСТО ЂЕНЕРАЛА ДРАЖЕ МИХАИЈЛОВИЋА ЧИЧА ДРАЖЕ КОЈЕГ СУ УБИЛИ 17 7 1946 ГОДИНЕ комунисти ДВА ПУТА СУ ЧЕТНИЦИ ПОКУШАЛИ ДА ОСЛОБОДЕ ЈАСЕНОВАЦ АЛИ СУ ОБА ПУТА БИЛИ НАПАДАНИ СА ЛЕДЂА ОД СТРАНЕ комуниста ЗВАНИХ партизана И ЧЕТНИЦИ СУ БИЛИ ПРИНУДЂЕНИ ДА СЕ ПОВУКУ ЧУДНО У СВАКОЈ АКЦИЈИ ЧЕТНИКА НА швабе усташе курвате комунисти ЗВАНИ партизани СУ ВАЗДА СА КЕДЂА НАПАДАЛИ ЧЕТНИКЕ НЕ ПОДНОСИМ ОРГАНСКИ партизане ЈОШ КА МАЛИ ЖАО МИ ЈЕ КАД САМ БИЈО МАЛИ КАД СУ МОГА ЂЕДУ НАПАДАЛИ СССС

  Свиђа ми се

 3. Командант партизанске Банијске дивизије Петар Мећава 1943. , кренуо на Јасеновац да ликвидира усташку сатнију. Прима од броза радиодепешу да се врати. Три мјесеца након што је повукао дивизију био је ликвидиран.

  Свиђа ми се

  • И није једини. Никола Демоња и Васиљ Гаћеша су доживјели сличну судбину. Демоња је убијен у Славонији а Гаћеша између Двора на Уни и Глине. Сваки од њих је планирао такву акцију (ослобађање логораша и уништење логора у Јасеновцу) али неовисно један од другога и у различито вријеме. Начин ликвидације је био исти. Послаше их „комесари“ (наравно ‘рвати) на „састанак“ у команду а завршише у усташкој засједи. И они су били са Баније као и Мећава.

   Liked by 1 person