АКТУЕЛНО

СРБОЉУБ САВИЋ: „КОМИСИЈА РАДА ЗДРАВСТВЕНОГ ОСИГУРАЊА МИ НЕ ДОЗВОЉАВА ДА СЕ ЛЕЧИМ!“


Србољуб Савић из Београда, градска општина Барајево тврди, да му првостепена и другостепена „Комисија рада“, здравственог осигурања, не дозвољава лечење, већ му константно закључује боловање, упркос оцени Доктора и упута за операцију.

Уз критике о боловању, такође, супруга Биљана Савић, сведочи о некултурном понашању према њима. У овом видео запису, обоје тврде нерегуларности „Комисије рада“, као и све жалбе које су упућене надлежнима, нису примљене, већ константно игнориасне. Злоупотреба положаја на радном месту, доводи ове људе у безизлазну ситуацију и тежак положај.

Моли се „КОМИСИЈА РАДА ЗДРАВСТВЕНОГ ОСИГУРАЊА“, да не обара оцене здравствених радника, како доктора, тако и примаријуса здравствених установа, те да оцене, које су јасно исписане, уваже и помогну грађанима Републике Србије, да по закону о боловању и људским правима, дозволе пацијентима у адекватном времену лечење.

Такође, пар запослених који врше положај једне од комисија, раде и на другим. У печату првостепене и другостепене комисије, поједина имена су иста. Упркос свим проблемима, Србољуб тврди да су лекари од ,,Дома здравља“ па све до болница, јако толерантни.

ИЗВОР: Globalna Srbska Mreza

—–

22.2.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић