АКТУЕЛНО

Ухапшена мајка шесторо деце, без права на одбрану


На ванредној конференцији за медије народна посланица Двери Марија Јањушевић обавестила је јавност да је ухапшена Јелена Милетић из Лознице, мајка шесторо деце и супруга члана Председништва Двери Славише Милетића.

Она је ухапшена због казни које су јој одређене јер није вакцинисала децу, али без суђења и права на одбрану или накнадно плаћање казни што значи да процедуре нису испоштоване.

Репресивне мере никако не могу бити решење за ову тему, а поготову када се ради о мајци шесторо деце сматра Јањушевић. „Док жена која је учестовала у паљењу куће новинара, сада носи наногицу, госпођа Милетић је у затвору на 30 дана, то је слика нашег правног система“ – рекла је народна посланица Двери.

„Никога није интересовало да ли су њена деца збринута и како ће се организовати чување и надзор те деце. Осуђујемо ову невиђену тортуру и тражимо да Јелена Милетић буде пуштена на слободу, како би се могла старати о својој деци. Српски покрет Двери је и раније говорио о вакцинацији и ми се не противимо вакцинацији, напротив свесни смо колики је њен значај, али нећемо дозволити да тема квалитета и безбедности вакцине остане по страни.“ – рекла је Јањушевић.

Она је нагласила да су Двери свесне колико је вакцинације битна, али такође смо свесни и колико је битан квалитет и безбедност тих вакцина. Потребне су боље гаранцијеу погледу састава страних вакцина како родитељи не би имали сумњу у њихову исправност.

Подсећамо да у многим земљама као што су Немачка, Холандија, Шпаније, Велика Британије, Италија, Шведска, Норвешка и у многим другим државама Европе вакцинација није обавезна.

Инфо служба Двери
25.2.2019.

***

Србин.инфо, 25.2.2019.

Погледајте како је хапшење изгледало.

Уграђени видео

Бошко Обрадовић@BoskoObradovic

УЖАС! Јелену Милетић, мајку шесторо деце и супругу члана Председништва Двери из Лознице Славише Милетића одводе у затвор у Пожаревац јер није платила казну због невакцинисања деце! 30 дана затвора за мајку шесторо деце у Вучићевој Србији у којој је Ана Брнабић постала тата!?!?!

Нешто касније, председник Двери је објавио још један видео.

Уграђени видео

Бошко Обрадовић@BoskoObradovic

Ама, људи, да ли је могуће? Брачни пар Милетић из Лознице дошао да извади личну карту за најстаријег сина, Полиција истог часа ухапсила мајку шесторо малолетне деце и послала код Прекршајног судије, а судија без икаквог суђења одредио 30 дана затвора и послао жену у Пожаревац.

У последњем твиту, Обрадовић је додао и да „Двери нису против вакцинације, али она не може бити наметнута силом, а да не знамо исправност нових вакцина. Посебно нико не може због тога бити кажњаван“.

Снимци су распламсали жустру расправу у коментарима, где многи тврде како је хапшење жене небулозно и неосновано.

– Је л’ уложила жалбу жена? Немогуће да приводе у притвор ако је уложила жалбу! – један је од коментара.

Уграђени видео

Бошко Обрадовић@BoskoObradovic

Ама, људи, да ли је могуће? Брачни пар Милетић из Лознице дошао да извади личну карту за најстаријег сина, Полиција истог часа ухапсила мајку шесторо малолетне деце и послала код Прекршајног судије, а судија без икаквог суђења одредио 30 дана затвора и послао жену у Пожаревац.

208

6 replies »

 1. МАЈКА ШЕСТОРО ДЕЦЕ У ЗАТВОРУ У ПОЖЕРЕВЦУ!!!!!!!!!!!!

  Чекао сам да неко јави да је пред затвором у Пожаревцу бар 50 хиљада људи,да се МАЈКА 6 деце ослободи.

  Али,онда сам се сетио да је ово Србија.
  Да су око мене кукавице у бедници.
  Д су у Србију кукавице.
  Да смо моралне и духовне наказе.
  Да све гледамо са; добро је,баш ме брига није код мене,нису мене итд.

  Треба да нас је срамота од ШИПТАРА.
  Када се помене име Шиптар,треба устанемо из поштовања према њима.

  ЗЛИКОВЦА Рамуша или било којег убицу Срба шиптара,када су негде привели,исти дан или сутрадан,по Косову се свуда окупе на стотине хиљада арнаута и демонстрирају,,док у сваком главном граду у европи праве протесте.

  А МИ???????

  Криви нам Шиптари,крива европа,крив курта и мурта…
  НЕ вашке србске Не…ми смо фекалије….

  Свиђа ми се

 2. ТО ЈЕ гестапо полиција ТО У СВЕТУ НИГДЕ НЕМА ГОСЛОДЂО ЈАЊУШЕВИЋ ИЛИ ГОСПОДЂИЦЕ ЛЕПО ЈЕ РЕКЛА СЕСТРА ДР ЈОВАНА СТОЈКОВИЋ О ТИМ ТЗВ ВАКЦИНАМА КАКВОГ СУ ОНЕ ШТЕТНЕ ЗА СРБСКУ ПРАВОСЛАВНУ ЂЕЦУ НЕШО СЛИНО МИНИСТРУ СРБСКЕ ПОЛИЦИЈЕ ТИ СИ рдђа поган несој И СВИ ГОРЕ У БЕОГРАДУ У ТЗВ ВЛАДИ ДА ТО МЕНИ УРАДИТЕ У НОЋИ БИ ГОРЕЛА ТА ПОЛИЦИЈСКА СТАНИЦА бандо комунистичка СЛОБОДА ЗА ГОСПОДЂУ МИЛЕТИЋ СССС

  Свиђа ми се

 3. pita se bosko da li je moguce?? sta da li je?
  da mi je neko rekao da ce na celu ove nesrecne zemlje biti sodomiti koji uz baloncice i smeh slave „DOBIJANJE DETETA!!! mislim da bih rekla da je to ravno odricanju od kosova i metohije. a ono SVE MOGUCE!
  sta sad radi utamnicena majka i sta rade deca, Bog s tobom Srbijo?!!

  Свиђа ми се

 4. moguce je jer ne sme niko da zucne da je protiv, i da pita jel ste vi ljudi sa manjim pravima, ako mi na zapadu, i u americi (po nekim state-ovima) ne moramo da vakcinisemo decu, ako necemo, i ja na primer necu – potrebno je samo da skoli dam napismeno da necu

  Свиђа ми се