АКТУЕЛНО

Немачки професор: НАТО је починио планирани геноцид над Србијом


Немачки психолог и педагог, професор др Рудолф Хензел изјавио је да је НАТО починио геноцид над Србијом 1999. године и да такав злочин није забележен ни у једној европској држави.

Он је рекао за „Вечерње новости“ да Алијанса већ годинама упорно покушава да заташка своју кривицу, али да је неоспорно да је то био „намерно изведени, планирани геноцид, загрнут плаштом тобожње забринутости за судбину народа, што је лицемерно и без преседана“.
Хензел, који ће учествовати на Међународној конференцији поводом 20 година од НАТО агресије од 22. до 24. марта у Београду, поручио је да нико не треба нити може да сумња у то да је реч о геноциду, те да за истину никада није касно.
Он сматра да чланице Алијансе које су одговорне за злочин против човечности неће признати своју кривицу, јер би у том случају морале да сносе посlедице, односно биле би дужне да српском народу дају праведну надокнаду, као и да одустану од рата против читавог народа, попут оног који годинама воде у Сирији.
Хензел је нагласио да је статистика о броју обоlелих од карцинома, посебно деце у Србији, алармантна.
– Такав злочин није тенденциозно учињен ни у једној другој европској држави. Наравно да међународна заједница може да предузме конкретне мере да би се побољшала ситуација, посебно у најтеже погођеним породицама – рекао је он.
Према његовим речима, српско становништво поуздано зна зашто за њега улазак у НАТО не долази у обзир.
– Бомбардовање земље високотоксичним, радиоактивним ураном, заједно са свим последицама по здравље људи, животиња и еколошки систем, свакако је један од кључних разлога. Насилно, уз огромне људске жртве, једна држава је, на прагу 21. века, уназађена – рекао је Хензел.
Он је навео да је разлог и тај што су ЕУ, НАТО и САД насилно одвојиле Космет од Србије и врше екстремни притисак на власт и народ да признају самопроглашену независност тог дела српске земље.
– Чињеница да је 80 одсто становништва у Србији окренуто Русији као братској и заштитничкој сили, такође, је разлог – сматра Хензел.
Он је указао да и сам, нажалост, 1999. године није подигао глас против бомбардовања Србије и да сада настоји да ту грешку исправи најактивнијим могућим ангажманом, прикупљањем материјалне помоћи и објављивањем текстова који истину о оном што се догодило чини доступном њемачкој и свјетској јавности.
ИЗВОР: ВОСТОК
***

ПОВЕЗАНО:

*Рудолф Хензел: Последице употребе уранијумских пројектила у САД-НАТО бомбардовању Србије 1999.

5.3.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

2 replies »

  1. Sta je probudilo se nesto ljudski u vama,nemozete nocima da spavate ,nemozete istinu vise da krijete posle toliko Zlocinackih Zlodela prema Srpskom stanovnistvu. Polako ali i sigurno Istina se ukazuje,svi cete ako Bog da da snosite posledice za ove Krvave Ratove koje ste vasom krivicom izazvali.Dabogda nikada imali Miran San!!!!!!!

    Свиђа ми се

  2. ДА СРБИЈА ИМА ПРАВУ СРБИЈАНСКУ ВЛАДУ САМО 3 ПИТАЊА ДА ПОСТАВИ западу КАД ЋЕ немачка И покојна аустроугарска ДА ПЛАТЕ ВОЈНУ ОДШТЕТУ КРАЉЕВИНИ СРБИЈЕ ОД 1914 ДО 1918 ДРУГО ПИТАЊЕ КАД ЋЕ фашистичка немачка те бугарска италија угарска ДА ПЛАТЕ РАТНУ ОДШТЕТУ КРАЉЕВИНИ ЈУГОСЛАВИЈИ ОД 1941 ДО 1945 И ЗАДЊЕ ПИТАЊЕ КАД ЋЕ ТА проклета енглеска И америка ДА ПЛАТЕ РАТНУ ОДШТЕТУ КРАЉЕВИНИ ЈУГОСЛАВИЈИ ЗА БОМБОРДОВАЊЕ НА ВАСКРС 1944 СРБИЈЕ И ПРОШИРЕНЕ ЦРНЕ ГОРЕ И ШТО СУ СИЛОМ ДОВЕЛИ ОНОГ ћопоњу чифутско порекла ДА ОН ОКУПИРА СРБИЈУ ТО ТРЕБА ДА ЗБОРИ СРБСКИ ПОЛИТИЧАР А НЕ ДА СЕ ЗБОРИ О ТЗВ УЛАСКУ У еу ТО ЈЕ ИСТО КАД СТАРИ КОЊ ТРЧИ ЗА ЖДРЕБЕТОМ НЕ МОЖЕ ГА НИКАКО СТИЋИ ДА БОГ СЕ ТА еу РАСПАЛА ТО ТРЕБА РЕЋИ YOU germans NEED TO PAY FOR TWO SECONDS WORLD WAR COMPOSER TO KINGDOM SERBIA NOTHING ELSE CURICK germans KOSOVO METOHIJA IS HEART OF SERBIA FOREVER AMIN ALSO YOU germans SUPPORTING nazi state self called croatia DONT BULLSHITT MAY GOD JUDGE YOU FOR TWO WORLD WARS HWO YOU germans ARE RESPONSIBLE TO START YOU WILL BEAT SERBS ORTHODOX PEOPLE WITS US IS GOD WITH Western Europe IS evil СССС

    Свиђа ми се