АКТУЕЛНО

ПОНИЖАВАЊЕ ПРАВОСЛАВЉА: Амерички војници испред Грачанице… (ФОТО)


На друштвеним мрежама данас се појавила фотографија на којој су припадници НАТО – амерички војници, а позирају испред манастира Грачаница, на Косову и Метохији, уз сатанистички поздрав.

Не зна се, међутим, када је фотографија снимљена, те зашто је данас објављена.

Поздрав „Ханг лосе“ изгледа тако што се направи положај палца и малог прста, који означавају новокомпоновани сатанизам.

Наводи се да та фотографија кружи друштвеним мрежама, те да је тај положај прстију један од многобројних окултних поздрава који се могу видети на приложеној фотографији.

Фотографију су објавили и поједини портали, укључујући подгорички портал ИН4С, који коментарише, уз слику, да се „поздравом“ НАТО војника од 1999. године може сматрати то што је њихово присуство, како наводи портал, допринело смрти неколико хиљада грађана, што током бомбардовања 1999. године, што од малигних обољења која су узрокована бомбама са осиромашеним уранијумом.

ИЗВОР: ИНТЕРМАГАЗИН (27.2.2019.)

———–

5.3.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

2 replies »

  1. ГОСПОДЕ ПОШАЉИ ИМ ЈОШ ЈАЧИ ТОРНАДО ТО СУ говна фашистичка И ЊИХОВ тзв трамп САМО СПАСИ СРБЕ РУСЕ ГРКЕ И СВЕ ПРАВОСЛАВНЕ У СВЕТУ А ТЗВ лажне хришћане римокатолике УНИШТИ И ТЕ ЦРНЧУГЕ ПРОКЛЕТЕ СССС

    Свиђа ми се

    • A šta ćemo sa našim lažnim pravoslavcima i lažnim Srbima koji su ovoliko štete naneli Srbiji i Srbima i koji još lažu narod, krivotvore nam istoriju, nameću nam tuđu…???

      Свиђа ми се